تعداد روزهای در خواست مجوز کار پس از فارغ التحصیلی دو برابر شد!

  • 2/18/2019
  • 295

در روز 14 فوریه اداره مهاجرت اعلام کرد از این پس  فرصت درخواست اجازه کار پس از فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی را از 90 روز به 180 روز افزایش میدهد

در روز 14 فوریه اداره مهاجرت اعلام کرد از این پس  فرصت درخواست اجازه کار پس از فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی را از 90 روز به 180 روز افزایش میدهد 

از دیگر تغییرات اعمال شده می توان به حذف قانون داشتن مجوز تحصیلی معتبر  در طی 180 روزی که متقاضیان در حال ارسال در خواست  خود می باشند، اشاره نمود.

به طور کلی مجوز تحصیل برای مدت زمانی تحصیل دانشجویان  صادر می شود  ، با اعلام این  تغییرات اکنون  دانشجویان می توانند با داشتن زمان کافی  و بدون استرس در زمان در نظر گرفته شده ، مدارک لازم جهت در خواست مجوز کار پس از تحصیل را گرد آوری وارائه دهند.

" برای فارغ التحصیلان بین المللی این خبر بزرگی  است زیرا می توانند با آسودگی خاطر درخواست مجوز کار خود را ارائه دهند "

 دو برابر شدن زمان درخواست صدور مجوز کار پس از تحصیل  بعد از به پایان رسیدن ویزای تحصیلی متقاضیان  در کانادا ، برای دانشجویانی که تمایل به ماندن در این کشور و یا کسب تجربه کاری دارند فرصت خوبی را به ارمغان آورده است.

مجوز کار پس از اتمام تحصیلات دانش آموزان بین المللی  ویا  اجازه کار آزاد این امکان را به فارغ التحصیلان واجد شرایط این امکان را فراهم میسازد تا اقدام به  کسب تجربه کاری در کانادا  نمایند . اجازه کار پس از تحصیل برای فارغ التحصیلان خارجی از 8 ماه تا حداکثر 3 سال برای متقاضیان واجد شرایط صادر میگردد.

از مزایای دریافت مجوز  کار پس از فارغ التحصیلی  می توان به عدم نیاز به پیشنهاد شغلی کانادا در زمان درخواستاشاره کرد .

بر اساس قوانین کار آزاد (open work permit) ، فارغ التحصیلان بین المللی می توانند در هر شغل و در هر استانی مشغول به کار شده و همچنین می توانند کار فرمایان خود را تغییر دهند.

به گفته اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) متخصصینی  که دارای تجربه کار در زمینه رده بندی شغلی وزارت کار در رتبه های A  یا  B و یا 0 باشند ، می توانند از طریق برنامه تجربه داران کانادا واجد شرایط دریافت اقامت دائم کانادا باشند.

برنامه تجربه داران کانادا یکی از سه برنامه فدرال می باشد که توسط سیستم اکسپرس انتری اداره می شود و باعث افزایش  در خواست اقامت دائم برای نیروی متخصص خارجی نیز  می شود.

 

معصومه علیمحمدی-مشاور مهاجرت


www.icpimmigration.com

 

[0]  
[0]          
            

اخبار مرتبط

آمار بازدید

خبر نامه

برای عضویت در خبر نامه ایمیل خود را وارد کنید: